Geen categorie

Kortverhaal nr. 4

April 2018: positieve test ❤!
05 Januari 2019: uitgerekende datum🍼
11 & 16 mei: kloppend hartje 💓
23 mei 2018: geen hartje meer 💔
25 mei 2018: curettage 😭

10 gedachten over “Kortverhaal nr. 4”

 1. O charlotte en anton, ik heb al zoveel gedacht aan jullie en denk nog steeds, ik heb er geen woorden voor ! Ik vind dit zo oneerlijk ! Mijn fingers en tows crossed heeft niet geholpen, zo jammer. Ik was zo blij toen je zei dat je zwanger was maar ook zo bang ! Ik weet niet goed wat zeggen, mijn hart doet pijn maar ik beleef niet wat jullie beleven ! Ik kan jullie enkel een omhelsing en een dikke kus aanbieden.

  Like

 2. Lotje! Opnieuw zoveel pijn, zoveel verdriet! Ik ben er voor een knuffel en een luisterend oor!!!
  Veel moed❤️

  Like

 3. Geen woorden voor! Het leven kan echt zo oneerlijk zijn! We hopen dat het lot jullie snel gunstiger gezind zal zijn. X

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s