Wie ben ik?

Ik ben Charlotte. Mijn vriend, Anton, en ik proberen sinds maart 2016 een kindje te krijgen. Dat het zo’n moeilijke opgave zou worden, hadden we nooit durven denken. Het moment dat je een positieve test in je handen hebt denk je dat je de wereld aankunt. Dat die wereld plots kan vergaan wordt je niet verteld. Een miskraam krijgen is verschrikkelijk. Meerdere miskramen krijgen is ondraaglijk. Dat je ook nog een hormonale stoornis hebt, nl. PCOS, die het zwanger worden bemoeilijkt, een baarmoederafwijking (septum) en je embryo’s na ICSI met PGS chromosoomafwijkingen hebben dan is dit ineens de lotto winnen maar in de negatieve zin. En toch moet je zien door te gaan, ondanks de, soms tot frustrerends toe, ongewilde en onbruikbare maar goedbedoelde adviezen. Met mijn blog wil ik wat bewustwording proberen te creëren, dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Dat er veel koppels zijn die heel wat verdriet te verwerken krijgen tijdens het proces om een kindje überhaupt te kunnen krijgen. Intussen zorgen we voor onze twee lieve, luie, hongerige, harige, stinkende, naast de kattenbak kakkende rosse katers. Toch willen we nu ook wel eens luiers gaan verversen i.p.v. de kattenbak…

Kijk zeker eens op de pagina ‘Info en lotgenotencontact’ voor interessante websites over fertiliteit, lotgenotencontact en hulpverleners (BE en NL)! Ook de gastblogs die ik schreef zijn de moeite waard om eens te lezen.

Bovenaan de pagina zie je de sociale media pictogrammen. Aarzel niet en klik er op om ons verhaal ook via Instagram en Facebook te volgen!

Liefs,

Charlotte ♥ 

IMG-20190713-WA0004

“If we believe 
that tomorrow will be better, 
we can bear a hardship today”
- Thich Nhat Hanh

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s